Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Trzeba koniecznie zaznaczyc,ze tata bierze urlop. No i w zaleznosci kiedy odpowiednio wczesniej wyslac wniosek. Moj maz juz to zrobil,bo mi sie konczy urlop pod koniec marca

anetak24,obowiazek szkolny jest od 6 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
aga31 napisał:
Trzeba koniecznie zaznaczyc,ze tata bierze urlop. No i w zaleznosci kiedy odpowiednio wczesniej wyslac wniosek. Moj maz juz to zrobil,bo mi sie konczy urlop pod koniec marca

anetak24,obowiazek szkolny jest od 6 lat

Dziękuje za odp
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
Moje dzieciaczki juz śpią a ja mam chwilke dla siebie i moge z Wami pogawędzić troszeczke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Dziewczyny sliczne te Wasze dzieciaczki <3

Moja Zuzia juz tez spi od 18:30
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Fajnie macie,ze dzieciaczki spia,he,he Julka zrobila sobie drzemke o 18 i teraz nie wiem kiedy pojdzie lulu,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
heh Aga moja Zuzia tak odkad skonczyla 3 miesiace, chodzila spac o 19, ale odkad zmienili czas to chodzi 18:00-18:30
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
Ja już po 16 niepozwalam spać moim dzieciaczkom, bo pozniej wojuja do 23
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,wiem,wiem Zuzia to zlote dziecko,hi,hi Julcia jest bardzo grzeczna ale do spania to nie ma sklonnosci,hi,hi
Aneta, u nas tez tak bylo do tej pory. To dobra metoda Ale dzisiaj obudzila sie o 6 i sie wszystko poprzestawialo,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
Aneta Kubacka
(anetak24)
Początkujący
Zdarza się. Mja córa też potrafi zasnąć o 17 i nic niemoge na to poradzic. Mój syn wstaje około 7
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
U nas ze spaniem nie ma problemu, 18:00 - 6:00 (mleko) - 9:00 i w ciagu dnia 2-3 drzemki.
Dzis np. miala drzemke 16:00-17:00 i o 18:30 juz spala hehe .
Moja mama sie smieje ze to pewnie po rodzicach, bo ja w ciazy to praktycznie ciagle spalam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok